Hunde til salg

Norma Jean på HZP prøve

Norma Jean på HZP prøve i Mariager 2016

2-årig weimaraner tæve udstationeres

Jeg har en 2-årig weimaraner alvstæve, som jeg ønsker at udstationere til en aktiv jæger, der har erfaring med stående jagthunde.

Udstationering betyder, at du er ”fodervært” – passer hunden og går på jagt med den mens den er i sin fødedygtige alder. Hunden får 3 kuld hvalpe, som fødes og passes hos mig, herefter ejerskifter jeg hunden til dig. Du giver ikke noget for hunden – din ”betaling” er det arbejde du ligger i, at passe og træne hunden. Det første kuld forventes at blive født i 2018 og herefter de følgende to år. Du skal undvære hunden i ca. 9 uger i forbindelse med fødsel/hvalpe + den uge, hvor hun skal parres.

Tæven er eget opdræt og jeg ønsker, at hun skal bruges til det hun er avlet for – nemlig jagt. Jeg har en kronisk sygdom, der gør, at jeg ikke kan gå på jagt med hende så meget, som jeg synes hendes race bør. Hun er trænet fra hun blev født med klikkertræning, hvalpemotivation samt jagttræning og hun har bestået 4 tyske anlægsprøver (VJP og HZP) samt er markprøve præmieret. Hun er færdigbedømt på udstilling, men ønsker du at udstille/gå til prøver med hende betaler jeg gerne prøvegebyret.

Det er vigtig for mig, at hun kommer til at være hos en jæger, der kan håndtere hende, som har tiden til hende og som har de rette omgivelser, hvor hun kan løbe frit og bruge sin næse. Derfor betyde afstanden ikke noget for mig.

Ønsker du at se hunden og høre mere om, hvordan en udstationering foregår, så er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Jette Veggerby

 

Mobil 5186 0508 (bedst efter kl. 15)